طرز تهیه پوره ذرت برای نوزادان
نویسنده: تاریخ انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۰بدون دیدگاه on طرز تهیه پوره ذرت برای نوزادانزمان مطالعه : 7 دقیقه

پوره ذرت برای نوزادان، هم طعم خوشمزه ای دارد و هم به طور طبیعی شیرین است. این پوره به تنهایی خوشمزه است و می توان آن را با انواع دیگر پوره ها ترکیب کرد.

یکی از بهترین سبزیجات تابستان، ذرت خوشمزه است. بیشتر بزرگ سالان و کودکان طعم شیرین آن را دوست دارند و این ماده غذایی می تواند به عنوان کنار غذا به خوبی با اکثر غذاها هماهنگ شود.

  • آماده‌سازی : 5 دقیقه – پخت : 10 دقیقه

  • طرز تهیه آسان

  • مناسب برای 6 وعده

  • نوزاد 6 ماهه تا بزرگسال

ارزش غذایی ( در هر وعده )

 

کالری چربی چربی اشباع کربوهیدرات قند فیبر پروتئین سدیم پتاسیم ویتامین A ویتامین C آهن
40 1 گرم 1 گرم 9 گرم 2 گرم 1 گرم 1 گرم 1 میلی گرم 91 میلی گرم 110 واحد 2 میلی گرم 1 میلی گرم

مواد لازم جهت تهیه پوره ذرت برای نوزادان

3 خوشه ذرت شیرین (ذرت ها پس از پخت و برداشتن دانه ها 250 گرم خواهند بود)

تجهیزات مورد نیاز برای تهیه پوره ذرت برای نوزادان

مخلوط کن یا غذاساز

اطلاعات مواد اولیه در تهیه پوره ذرت برای نوزادان

پوره ذرت برای نوزادان

ذرت شیرین را انتخاب کنید که پوست سبز روشن و رشته های ابریشمی رنگ پریده داشته باشد. ذرت باید رنگ روشن، پر و بدون فرورفتگی باشد. از ذرت های خشک یا چروکیده خودداری کنید.

ذرت تازه بهترین طعم را می دهد، اما ذرت های کنسرو شده و منجمد هم قابل استفاده هستند.

اگر برای نوزاد درست می کنید، فقط مطمئن شوید که برچسب ها را به دقت بررسی کنید. ما توصیه می کنیم از ذرت منجمد به جای کنسرو استفاده کنید. اگر ذرت کنسرو می خرید، مطمئن شوید که هیچ شکر یا نمک اضافی در آن نیست.

روش تهیه پوره ذرت برای نوزادان

پوره ذرت برای نوزادان

مرحله 1: پختن

پختن ذرت باعث تبدیل نشاسته خام و پکتین موجود در دیواره های سلولی ذرت به لقمه های آبدار، نرم و شیرین می شود. در تصویر بالا، ذرت با بخار پخته شده است، اما می توانید ذرت را به هر شکلی که بخواهید بپزید (بخارپز، جوشاندن، کبابی یا گریل). ذرت را تا زمانی که نرم شود بپزید.

مرحله 2: برداشتن دانه ها

با استفاده از انبر، ذرت را برداشته و در یک کاسه آب سرد قرار دهید تا زمانی که به اندازه کافی خنک شود. ذرت را از بالای آن عمودی روی تخته برش نگه دارید. با استفاده از یک چاقوی تیز، از بالای خوشه شروع کرده و با حرکت آرام اره ای، به پایین برید. ادامه دهید تا تمام دانه ها خارج شوند.

مرحله 3: مخلوط کردن

دانه های ذرت را به مخلوط کن یا پردازشگر غذا منتقل کرده و تا حد ممکن آن را مخلوط کنید. ممکن است بخواهید 1-2 قاشق چایخوری شیر نوزاد اضافه کنید تا به مخلوط شدن کمک کند و پوره کرمی تر شود.

پوره ذرت برای نوزادان

پوره ذرت دارای بافت زیادی است و ممکن است بخواهید آن را از صافی عبور دهید تا تجربه ای بهتری هنگام خوردن داشته باشید و هضم آن آسان تر شود.

عبور دادن آن از صافی کمی زمان بر است و بهتر است این کار را در دسته های کوچک انجام دهید. پوره را با پشت قاشق از صافی عبور دهید.

پوره ذرت برای نوزادان

یک جستجوی اینترنتی نشان می دهد که مشاوره های مختلفی در مورد زمان معرفی ذرت به نوزادان وجود دارد. برخی معتقدند که باید تا 12 ماهگی صبر کرد تا ذرت را به نوزادان معرفی کرد، به دلیل احتمال آلرژی و اینکه ذرت برای هضم نوزادان کمی سخت است. اما دیگران می گویند که از 6 ماهگی هم می توان آن را به نوزادان داد.

ممکن است بخواهید معرفی ذرت را تا زمانی که طعم های اولیه پذیرفته شده و سیستم گوارش نوزاد کمی مقاوم تر شده باشد، به تأخیر بیاندازید. همچنین می توانید ذرت را با پوره های دیگری که فیبر کمتری دارند، ترکیب کنید.

اگر خانواده شما سابقه آلرژی به ذرت دارد، قبل از ارائه آن به نوزاد، باید با یک پزشک مشورت کنید.

هشدار: این اطلاعات تنها برای استفاده عمومی است. این مشاوره پزشکی نیست و به هیچ وجه جایگزین مراقبت ها و مشاوره های شخصی از پزشک شما نمی شود.

دستورالعمل های نگهداری از پوره ذرت

یخچال: پوره را در یک ظرف دربسته در یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید.

فریزر: پوره را در قالب های یخ منجمد کنید و پس از یخ زدن کامل، آن ها را به سرعت از قالب ها خارج کرده و در یک کیسه یا ظرف فریزر قرار دهید. دوباره به فریزر بازگردانید و تا 2 ماه ذخیره کنید. (این روش فریز کردن به شما این امکان را می دهد که بخش های کوچک به مقدار لازم بیرون بیاورید.)

پوره ذرت برای نوزادان

تیم تحریریه نی نی تینی متعهد به ارائه مفید ترین و قابل اعتمادترین اطلاعات، مقالات و راهنمایی های در زمینه بارداری و فرزند پروری است. ما در ایجاد و به ‌روزرسانی محتوای منتشر شده در سایت، به منابع معتبر متکی هستیم، موادری چون: سازمان‌های بهداشتی معتبر، گروه‌ های حرفه ‌ای پزشکان و سایر متخصصان، و مطالعات منتشر شده در مجلات معتبر. ما معتقدیم که همیشه باید منبع اطلاعاتی که می‌بینید را بدانید.

  1. mealscook.com

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

با رای دادن به آن، امتیاز به دست بیاورید!

امتیاز 0.00 از 0 رای

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها